LivingStone - En arena for nye kulinariske reiser

 

LivingStone har en visjon om å utvikle et hybridprosjekt der vi utmerker oss på delikatesser, frukt og grønt til beboerne og besøkende i området.

Vi ønsker å dekke nærmiljøets og besøkende på Aker Brygge behov for frukt, grønt og delikatesser, samt rask, men delikat og velsmakende frokost, lunsj og kveldsmat. Gjestene våre har valgfrihet - maten kan nytes her eller tas med hjem.

Vår forretningsfilosofi har sitt utspring i et ønske om å finne unike, smaksrike matkombinasjoner. Slik David Livingstone var utforsker og oppdagelsesreisende på 1800-tallet et ukjent kontinent, ønsker vi å utforske internasjonale spesialiteter og kombinere dette med norske kortreiste produkter.

 

LivingStone har et sterkt ønske om å oppdage ukjente lokale produsenter av frukt, grønt og andre matprodukter. Har du et produkt du vil promotere? Mangler du en distributør til varene du produserer? Da håper vi du tar kontakt med oss. LivingStone ønsker å være en gastronomisk arena der lokale produsenter får mulighet til å presentere sine produkter

Adresse : Fjordalléen 20, Aker Brygge, 0250 Oslo 
 E-post : post@livingstone.no / stine@livingstone.no
 
Telefonnummer : +47 480 23 042

Åpningstider :
Mandag - Søndag 10.00 - 19.00